Gratis woonbrochures

24 februari 2018
Cafedeco

Bij Cafedeco maken we jouw wooninspiratie bereikbaar. Hiermee bedoelen we dat sfeerbeelden op onze site voorzien zijn van productinformatie en dat je makkelijk contact op kan nemen met merken, stylisten en andere interieurspecialisten. Om dit te realiseren werken we met heel veel verschillende partijen in de woonwereld samen. Zo ook met Wonenonline!

Wonenonline.nl is een mooi voorbeeld van een website waar je veel interieur inspiratie op kan doen en direct informatie kan opvragen. Bij Wonenonline hebben ze namelijk een brochure service. Toen ik dat voor het eerst las had ik niet echt een idee wanneer ik een brochure zou aanvragen. Heel eerlijk, we hebben toch het internet was mijn gedachte.

Totdat ik ging verhuizen. We zouden ingrijpend gaan verbouwen en we moesten heel veel keuzes maken. Denk aan keuzes over de keuken, de badkamer, de tuin en noem het maar op. En dan is het toch fijn om zo’n fysieke brochure in huis te hebben waar je op je gemak even in kunt bladeren en wooninspiratie op kunt doen. Kleuren vergelijken. In de ruimte staan waar het om gaat. Ik bedoel ik hou van mijn smartphone, tablet en PC, maar dan blijkt toch hoe fijn dat stukje papier is.

Ben je zelf aan het verbouwen of heb je plannen en wil je eerst wat research doen? Neem dan eens een kijkje in de woonbrochureservice met gratis woonbrochures boordevol interieur inspiratie en de woontrends van 2018. Heb je vragen waar wij je mee kunnen helpen dat horen we het natuurlijk ook graag.

Wonenonline brochureservice