Design District 2018

15 juni 2018
Cafedeco

6 t/m 8 juni 2018 was het weer zover; Design District in Rotterdam. Design District is een mooi voorbeeld van hoe groot kleinschaligheid kan zijn. De enorme Van Nelle fabriek in Rotterdam is ook dit jaar weer de locatie van Design District. Tijdens dit evenement word je als bezoeker verrast met designs van jong talent en de gevestigde orde op het gebied van project inrichting. Van designers, architecten, merken, importeurs en agenten, alle stakeholders uit de projectindustrie zijn vertegenwoordigd.

Mooie stands waren te bewonderen van FEST Amsterdam. FEST Amsterdam liet een mooie collectie zien van Friday en Monday barkrukken tot de alom bekende Monday stoelen.

FEST Amsterdam op Design District 2018

Wij werden daarnaast heel enthousiast van het jonge merk Valence. Valence is een modulair wandsysteem en opgericht door Sebastiaan Zuiddam en Sjoerd Jonkers. Valence is echt een mooi voorbeeld hoe je functie, stijl en uitstraling in je entree, huiskamer of andere kamer kunt combineren. Door het modulaire systeem kan iedereen zelf een design creëren en elementen gebruiken die voor ieder persoonlijk relevant zijn.

Valence wanddecoratie

We kijken weer uit naar volgend jaar!