Bentveld Interieur

Bentveld Interieur is een toonaangevende designwinkel. Wij bieden een grote collectie topmerken op het gebied van modern interieur en stoffering. Ons assortiment is zeer uitgebreid: in de showroom vindt u onder andere zit- en eetkamermeubels, karpetten, raambekleding, meubelstoffen en allerlei soorten verlichting. Ook voor sfeervolle woonaccessoires kunt u uiteraard bij ons terecht. Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door persoonlijk interieuradvies. Onze kracht ligt in het bedenken van creatieve en functionele oplossingen voor het interieur van woonhuizen en kantoren. Wij adviseren en leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Van Waay & Soetekouw

De basis voor Van Waay & Soetekouw werd gelegd rond 1935 toen de heer Soetekouw, stoffeerder, en de heer van Meekeren, woninginrichter,  besloten te gaan samenwerken onder de naam Soetekouw en Meekeren.  Het bedrijf kreeg al snel regionale bekendheid o.a. door het gebruik van een voor die tijd moderne, vooruitstrevende textielcollectie. Eind jaren 50 nam de heer Van Waay de belangen van de heer van Meekeren over en ging men verder onder de naam Van Waay & Soetekouw. Vanaf dat moment profileerde Van Waay & Soetekouw zich met een uitgesproken, moderne collectie. Als één van de eersten in Nederland werkten zij met merken zoals Artifort, PasToe en Weverij de Ploeg.

Joost Laan Woonstudio

De persoonlijke benadering van het team zorgt er voor dat klanten van het eerste uur nog altijd terugkomen naar de studio. Het team heeft passie voor het vak en dat spat er vanaf. Pijlers zijn om het zoveel mogelijk mensen naar de zin te maken en klanten te ontlasten. Want wie bij Joost Laan Woonstudio binnenstapt, wordt vaak veel werk uit handen genomen. ‘Ik kom altijd bij de mensen thuis om zelf te kijken. In de winkel kan een bank nog zo leuk staan, maar ik moet met eigen ogen zien of de bank in de woning van de klant ook daadwerkelijk tot zijn recht komt. De klant moet tevreden zijn en ook blijven.’

Daamen Interieur

Daamen Interieur houdt zich al ruim 40 jaar lang bezig met design, verlichting, stoffering en interieurontwerp. We durven daarom best te stellen dat ons familiebedrijf flink wat ervaring en een goede naam heeft opgebouwd. In onze showroom te Bakel vindt u een aantal grote merken die in een goede collectie thuis horen, maar ook kleinere producenten en ontwerpers komen bij ons aan bod. We hebben oog voor trends, maar volgen ze niet slaafs, want wat we vooral willen bieden, is kwaliteit, allure en eigenzinnigheid.

Hoefsloot Wonen

Wij zijn Hoefsloot Wonen. Een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, kunnen wij samen met u een bijzonder interieur creëren. Een collectie met topmerken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.