Alles roze

15 augustus 2019
Omani McDaniels

Hallo allemaal,

Als ik weer eens uren aan het scrollen ben door interieurfoto’s, merk ik dat mijn voorkeur haast altijd uitgaat naar aanwezige kleuren en drukke prints. Steeds vaker kom ik interieurfoto’s tegen waarvan een ruimte volledig is aangekleed in één kleur.. Het trekt de aandacht met goede reden. Je hebt gelijk Insta-waardige foto’s te pakken. Super leuk om te zien, maar zou je er ook in willen wonen? Nou, Kitten Kay Sera dus wel.

Kitten Kay Sera, oftewel ‘The Pink Lady of Hollywood’ woont in de Verenigde Staten en alles in haar leven is roze. En als ik alles zeg, dan bedoel ik ook echt alles. Van haar bestek tot wc bril tot hond, werkelijk alles in haar leven is volledig roze. In de jaren ‘80 deed ze voor haar verjaardag een roze outfit aan en vanaf dat moment besloot ze dat ze nooit meer een andere kleur wilde dragen. Die toewijding heeft ze doorgevoerd in elk ander aspect van haar leven.

Deze roze dame heeft van haar passie voor roze een carrière weten te maken. Haar huis wordt gebruikt voor fotoshoots, maar ook zij wordt vaak gefotografeerd in haar roze huis. Kitten Kay Sera heeft een volging van 148K op Instagram en is in Hollywood intussen een algemeen begrip.

Het is natuurlijk mogelijk om kleur toe te voegen aan je interieur zonder hierrin door te slaan (maar mag natuurlijk wel). Denk aan een mooi gekleurde bank of fauteuil met een bijpassend gekleurde wand. Of het doorvoeren van accessoires in een specifieke kleur. Durf gewaagd te zijn. Maar als je op het punt bent aangekomen dat je je hond dezelfde kleur wil verven als je bank, dan ben je misschien iets te ver gegaan.

 

Wil jij nog meer interieurinspiratie opdoen? Klik hier.

Meer blogs van Omani lezen? Klik hier.