Wonen landelijke stijl

Wonen in landelijke stijl betekent dat je veel natuur verwerkt in je huis. Veel hout, veel leer, robuste meubels en natuurlijke tinten. Landelijke stijl is niet gepolijst, maar juist rauw, comfortabel en warm.

Interieurfoto`s

1 2 3 5

Wonen landelijke stijl is een combinatie van natuurlijke materialen, zoals hout, linnen en katoen, en oude en brocante meubels. De vloer is haast altijd van hout. De natuurlijke stoffen zie je zowel terug op banken en fauteuils, als in gordijnen, verlichting en woonaccessoires. Een ruime hoeveelheid linnen en katoenen kussens op een bank geven dat geborgen gevoel dat een landelijk interieur zo uitnodigend maakt. In een landelijk interieur wordt een veelheid aan woonaccessoires op een doordachte manier geordend, waardoor een sfeervol geheel ontstaat.

Denk aan kussens, accessoires van glas, een love seat met hocker, rieten manden, windlichten, kandelaars en andere woonaccessoires. Uiteraard behoort een grote en royale tafel van eik – vaak verweerd en doorleefd – tot een van de basis meubels van een landelijke sfeer. Interieurinspiratie voor het creëren van een landelijk interieur vind je hier. Niet alleen woonideeën en interieuradvies, maar je kunt ook contact leggen met stylisten en interieurarchitecten die zich specialiseren in deze woonstijl.