Wooninspiratie

Ben jij ook continu met je huis bezig? Of juist niet en zoek je snelle en makkelijke interieuroplossingen? Bij Cafedeco vind je interieurinspiratie voor de woonkamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en tuin. Ook voor de hal ofwel de entree genoemd hebben we verschillende interieur ideeën. Daarnaast hebben we uiteenlopende interieurinspiratie voor de thuiswerkplek, kantoor en horeca.

Weet je nog niet wat je zoekt maar ben je gewoon toe aan een heel nieuw interieur? Surf dan lekker door ons lookbook voor de meest uiteenlopende interieurs. Op alle interieurfoto’s vind je handige ronde hotspots waar je op kunt klikken voor meer product- en verkoop informatie. Ook staat er bij iedere interieurfoto wie de maker van de setting is en wat de gedachte van de styling is geweest.

We hebben de interieurfoto’s onderverdeeld in verschillende woonstijlen. Zo vind je interieurs in de Scandinavische woonstijl, landelijke stijl, en industriële woonstijl. Ook klassiek en de moderne design woonstijl vind je op ons platform. Als laatste hebben we ook veel mooie settings in de bohemian woonstijl.

 

Lees meer
Alle interieurfoto’s vind je ook in ons Lookbook. We hebben de producten op de foto voorzien van kleine ronde hotspots. Door op deze hotspots te klikken zie je alle product- en verkoopinformatie zodat je direct weet waar je producten kunt zien of kopen. Weet je nog niet welke stijl nu echt bij je past en ben je vooral op zoek naar interieur ideeën voor de woonkamer, of bijvoorbeeld slaapkamer? Doe de stylematcher! We laten je eerst een aantal interieurfoto’s zien waarbij je alleen maar hoeft aan te geven of je deze interieurstijl mooi vindt of niet. Vervolgens vragen we je voor welke ruimte je interieurproducten zoekt. Het resultaat is een overzicht van alleen maar interieurfoto’s van de ruimte die je zelf hebt gekozen, bijvoorbeeld woonkamers in de interieurstijlen die je mooi vindt.