Welkom bij Cafedeco

We bieden een ontmoetingsplaats voor iedereen die van styling houdt. Of die een huis wil inrichten. Of een kamer wil aankleden. Met meer dan 15 jaar ervaring in meubels en interieurs weten we echt van de hoed en de rand. Of in ons geval: van de lamp en de bank.

Wij maken stylen makkelijk
En dus leuker. Want bij ons vind je snel het juiste interieur. En de plekken waar je jouw favoriete meubels koopt. Niet uren googelen voor dat ene stoeltje. Of hopen dat je ergens tegen juiste lamp loopt. Maar direct inspiratie én antwoord.

Hoe dan?
Door kennis te combineren. Wij zorgen dat wat je ziet, ook te koop is. Eigenlijk is het heel simpel. We verbinden interieurspecialisten, verkopers en liefhebbers. Al onze foto’s zijn getagd, zodat je meteen weet waar je iets koopt. Of kunt bekijken bij een winkel in de buurt.

Je eigen stijl
Via onze Stylematcher vind je in een paar stappen jouw stijl. Daarna krijg je verschillende interieurfoto’s te zien die helemaal bij jou passen. Natuurlijk kun je ook gewoon door de foto’s bladeren in ons Lookbook.

Wat is dat voor stoel?!
Soms zie je opeens iets. In een restaurant, een hotel of op Instagram. Pats! Verliefd. Op een tafel. Een lamp. Een stoel. Je moet weten waar het van is, van wie en waar het te koop is. Maar hoe? Nou… Maak een foto en vraag het onze Furniture Heroes! Zij weten precies waar jij dat ene meubelstuk kunt kopen.

Doe mee!
Ben jij dol op alles wat met styling en interieur heeft te maken? Ben je een beetje een kenner? Of zelfs een specialist? Doe mee. Want Cafedeco zijn we samen. Deel met ons je gerealiseerde projecten. Wij voorzien jouw foto’s van hotspots en je krijgt een eigen portfolio-pagina.