Winkels

Heb jij een mooie interieurwinkel? Of ben je juist op zoek naar een interieurwinkel? Bij Cafedeco hebben we een speciale winkelomgeving ingericht zodat je direct ziet welke interieurwinkels bij jou in de buurt zitten.

In dit overzicht vind je fysieke winkels en online winkels. Dat betekent dat sommige winkels vooral regionaal, bij jou in de buurt, zitten en andere misschien wel 100 km bij jou vandaan. Het mooie is dat je zelf kunt kiezen of je een winkel wilt bezoeken of juist liever direct je gevonden producten online besteld. Alle interieurfoto’s en foto’s van de showrooms vind je in ons Lookbook.

We hebben de producten op de foto voorzien van kleine ronde hotspots. Door op deze hotspots te klikken zie je product- en verkoopinformatie zodat je direct weet waar je producten kunt zien of kopen. Heb je een winkel en wil je ook een vermelding op Cafedeco? Maak foto’s van je showroom en vertel het ons via het inschrijfformulier. Wij kunnen jouw showroomfoto’s dan een plekje geven in ons lookbook.