Specialisten

Bij Cafedeco begrijpen we dat het restylen of opnieuw inrichten van je huis soms best een uitdaging kan zijn. Vaak weet je wel wat je mooi vind, maar hoe heet die stijl en hoe kom je in contact met mensen die gespecialiseerd zijn in het vertalen van jouw interieurwensen? Daarom hebben we speciaal voor jou alle specialisten bij elkaar gezet. Dat betekent dat we een overzicht voor je hebben gemaakt met alle interieurspecialisten op een rij. Van stylisten tot interieurarchitecten en van Instagrammers tot bloggers. Bij Cafedeco werken we samen met alle specialisten met een passie voor interieur.

In het visitekaartje van de specialist vind je de stijl waarbinnen de specialist werkzaam is en de vestigingsplaats, dat lijkt ons wel zo makkelijk. Specialisten hebben vaak een website of een Instagram account waar je nog veel meer informatie kunt vinden, ook deze link hebben we erbij gezet. Ben je een interieurspecialist en wil je meedoen aan onze interieur community? We hebben een overzichtelijk formulier gemaakt waarin we je vragen om je gegevens in te vullen en naar ons te verzenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Lees meer
Alle interieurfoto’s vind je ook in ons Lookbook. We hebben de producten op de foto voorzien van kleine ronde hotspots. Door op deze hotspots te klikken zie je alle product- en verkoopinformatie zodat je direct weet waar je producten kunt zien of kopen. Weet je nog niet welke stijl nu echt bij je past en ben je vooral op zoek naar interieur ideeën voor de woonkamer, of bijvoorbeeld slaapkamer? Doe de stylematcher! We laten je eerst een aantal interieurfoto’s zien waarbij je alleen maar hoeft aan te geven of je deze interieurstijl mooi vindt of niet. Vervolgens vragen we je voor welke ruimte je interieurproducten zoekt. Het resultaat is een overzicht van alleen maar interieurfoto’s van de ruimte die je zelf hebt gekozen, bijvoorbeeld woonkamers in de interieurstijlen die je mooi vindt.