Find Your Furniture vragen

Elho Loft Urban Round Bloempot

Hi, ik heb een paar weken geleden in Kroatië bloempotten gezien maat XXL, van kunststof. Beige en bruine. Helaas geen merk te zien… Ik hoop dat jullie aan de hand van mijn foto iets wijzer worden. Alvast heel erg bedankt voor de moeite! Groetjes Denise van Bochove / woningupdatenl

Uniek exemplaar

Van welk merk | designer is deze stoel?

Bakkerswandrek

Bovenstaand bakkerswandrek heb ik gespot bij Barista in Lisse. Zij konden mij helaas niet vertellen waar ze deze hadden gevonden. Kunnen jullie mij helpen want deze zit nu in m’n hoofd en wil ik graag hebben.

Stalen deuren

Deze deur. Dit specifieke model bij voorkeur hout met steel look…

Old lady

Op zoek naar dit schilderij van deze oude dame.

Ikea poef

Dit krukje/poefje heb ik gezien in Portugal. Vorm is ovaal en hij is draaibaar. Nergens zie ik een merk staan. Is iets dergelijks ook in Nederland verkrijgbaar?