Met 6 modellen in 24 kleuren en een vaste prijs stel je eenvoudig jouw ideale bank samen zonder dat je op de prijs hoeft te letten

4x6SOFA

“In onze omgeving merkten we dat veel mensen het kopen van een zitbank uitstellen omdat het zo’n gedoe is. Voor je het weet staar je met je partner naar 5 verschillende kleuren grijs, heb je discussie over de pootjes en gaat de lol er al snel vanaf. En daar willen we graag verandering in brengen.” Aldus Suzanne Orie en Ellen Oord, twee jeugdvriendinnen die inmiddels eigenaar zijn van het jonge en groeiende zitbanken merk 4×6 SOFA.

Geïnspireerd door Instagram en Pinterest, en hun werkervaring in fashion en retail, gingen ze aan de slag. Samen met de fabriek werkten ze 6 modellen uit en selecteerden 24 kleuren. Alle 6 modellen en 24 kleuren zijn verkrijgbaar voor een vaste prijs en zo hopen ze voor velen het kopen van een zitbank eenvoudig en leuk te houden. Alle 3-zitsbanken kosten 999,- wat je ook kiest, en alle hoekbanken en vierzitters 1.299,-

De prijs kunnen ze waar maken omdat de banken direct, vanaf de fabriek, worden verkocht. Een zitbank is immers een ambachtelijk product dat door zeker 10 handen in elkaar wordt gezet. De levertijd van de banken ligt daardoor tussen de 8 en 10 weken.

In de showroom in Naarden staan alle 6 de modellen in meerdere uitvoeringen en vind je alle 24 kleuren op een grote stofstaal.

Interieurfoto`s