Applausje voor deze banken

21 augustus 2019
Omani McDaniels

Dag allemaal,

We kunnen wel vaststellen dat de bank een belangrijke positie in de woonkamer heeft. Wellicht kan er zelfs gezegd worden dat de bank de koning van de woonkamer is. Hij is misschien niet altijd de meest aanwezige, maar hij staat in de top wat betreft de hiërarchie van woonkamer-meubels. En comfort is zeker niet het enige waarnaar gekeken wordt. Nee, het draait niet alleen om innerlijk. De bank eist zijn MVP (most valuable player) status ook wat betreft uiterlijke verschijning. Dus vandaag gaan we het hebben over een aantal banken die een applausje verdienen.

Vitra Polder Sofa Bank
Deze vrolijk gekleurde bank is geïnspireerd door de langgerekte stukken land die polders genoemd worden. De bank heeft een uitermate unieke vorm en past niet zomaar in ieder huis of interieur. Nee, de Polder bank van Vitra heeft een thuis nodig waar hij de middelpunt van de aandacht is en kan shinen zoals hij verdient. Deze bank heeft verschillende hoogtes en kleuren wat betreft de rugleuning en zitvlakken. Gelukkig is hij niet alleen mooi en kan er ook makkelijk languit op gelegen worden.

Kartell Largo Bank
De Largo Bank is niet bedoeld voor mensen die van muurbloempjes houden. De Largo is namelijk niet alleen in een toffe pied-de-poule print te vinden, maar ook in een fantastische bloemenprint. Alle zitvlakken zijn ruim en breed, maar dat is ook niet gek, want dat is namelijk ook de betekenis van het Italiaanse woord ‘largo’. Maar ‘largo’ staat ook voor vrijgevig en dat is deze bank zeker. Hij geeft je alles wat je wil en zelfs dat kleine beetje meer.

Normann Copenhagen Swell Bank
Slapen op een wolk is een droom die vele van ons gehad hebben. Als je je ogen dicht doet kun je bijna voelen hoe zacht het is. Deze bank is de tastbare versie van een wolk en daarom de beste plek om een dutje te doen. Of gewoon te ontspannen na een lange dag. Het mooie van deze comfortabele knakker is dat hij ook nog eens in tig kleuren verkrijgbaar is. Het maakt dus niet uit welke kleur je in je woonkamer hebt. Er zal sowieso een kleur bijzitten die helemaal perfect in jouw interieur past.

Goossens Wonen Suite Velours Bank
Van deze bank gaat mijn prinsessen-hart sneller kloppen. Hij is zo perfect klassiek dat hij zo in een kasteel zou kunnen staan. De strakke lijnen en die fantastische velours bekleding zorgt ervoor dat deze bank de aandacht trekt. En net als dat de perfecte outfit een goede accessoire verdient, verdient deze koning der banken ook accessoires in de vorm van sierkussens. Vind een paar sierkussens met een mooie print en je hebt een woonkamer fit for a king.