De IMM Keulen beurs 2020

27 januari 2020
Sanne Leeh

Dag allemaal,

Het was weer zover, IMM Keulen 2020. Onze eigen Cafedeco Reporter was erbij en heeft de leukste en nieuwste meubels, accessoires, verlichting en items gespot. De IMM Keulen beurs brengt op internationaal gebied al het aanbod van meubel- en interieurdesign samen. Dit is dé place to be als het gaat om de nieuwste design trends van 2020. Hier de top 3 van de Cafedeco Reporter:

1. Muuto Strand lamp

Deze Strand lampen van Muuto komen in allerlei vormen en formaten. We houden van de eenvoud van deze lampen én van hun naam. Ondanks dat het eind januari is, hebben wij al bijna de zomerkriebels. Muuto maar weer laat zien dat ze precies weten wat Scandinavisch wonen inhoudt.

2. Vitra Standard stoelen

Deze Standard stoelen van Vitra zijn inmiddels klassiekers. De houten zit- en rugleuning is gemaakt van verschillende soorten hout. Door het contrast van het donkere metalen frame, is deze stoel zowel uniek als klassiek.

3. Hollands Licht Lotek setting

De lamp Lotek van Hollands Licht kan eigenlijk overal wel. Zelfs met pakembeet 27 stuks, krijgen wij nog geen genoeg van deze lamp. De lamp kan je gebruiken als vloerlamp, maar ook als tafellamp komt hij zeker tot zijn recht! De Lotek is sfeervol en veelzijdig, een designer pronkstuk in ieder huis.

Er waren natuurlijk tientallen, zo niet honderden andere stands, settings en plekken waar onze Cafedeco Reporter stond weg te dromen. Ik ben benieuwd waar hij de volgende keer mee komt. En helemaal hoe we dan weer zulke moeilijke keuzes gaan maken om tot een top 3 te komen.

 

Volg ons op Instagram of Facebook om op te hoogte te blijven van alle nieuwe trends en inspiratie. 

Tot de volgende!