De zomer in je kamer

27 juni 2019
Omani McDaniels

Hallo allemaal.

De zomer is eindelijk weer wedergekeerd. Dat betekent dat we de deuren weer open kunnen gooien, met blote benen kunnen rondlopen en ongegeneerd rose kunnen drinken. Het betekent ook dat het tijd wordt om alle winterkleding weer naar zolder te gooien en de zomerjurkjes tevoorschijn te halen.

Voor mij stond het afgelopen verrukkelijk warme weekend geheel in teken van mijn kamer schilderen. Ik hoor je al denken: ‘Wie gaat in vredesnaam met zulke hitte binnen blijven om te schilderen?’. Nou, ik dus. En het was heel erg nodig, want ik weet niet wat er door m’n hoofd heen ging toen ik de vorige onbenoembaar groene tint had uitgekozen.

Daar waar onze Bohemian specialisten zoals Rietveldje graag gebruik maken van okergeel op het gebied van accessoires, ga ik graag net dat stapje verder. Ik had namelijk een maand geleden besloten dat mijn vier slaapkamermuren okergeel moesten en zouden zijn. Zo gezegd, zo gedaan.

Terwijl de rest van Nederland op het terras en/of strand lag, stond ik keihard mee te zingen (alsjeblieft buren) met een aantal van mijn favo liedjes. Al dansend heb ik mijn slaapkamer omgetoverd van een soort Havana turquoise/groen naar een diepe, zomerse geel. Ik ben er zo ongelooflijk blij ermee. Mijn huis en garderobe zijn officieel zomer-klaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij dat nou ook? Doe dan even de stylematcher. Geloof me, er is niets fijner dan je huis inlopen en van oor tot oor glimlachen.