Drie toffe interieurspecialisten

13 mei 2019
Judith aan de Stegge

In deze blog schrijf ik over drie toffe stylisten van Cafedeco die ik graag deze week in het zonnetje wil zetten. Deze drie vrouwen maken prachtige foto’s en combineren allemaal toffe items bij elkaar.

Lydia Broos 
Lydia Broos is de oprichter van B_LEEF en een echte interieurontwerper. Lydia kan van elk interieur een belevenis maken. Ze gaat op een persoonlijke, verrassende en creatieve manier te werk.

Als Lydia voor je aan het werk gaat maakt ze drie plattegronden met verschillende indelingen van de meubels, hierin zet je alle voordelen van de kamers en legt ze verschillende ideeën uit. Ook maakt ze verschillende collages met kleuradviezen. Neem een kijkje bij B-leef op de website of de Instagram als je meer wilt lezen over het werk van Lydia.

Mignon van de Bunt
Mignon van de Bunt is een styliste die van alle markten thuis is. Zij doet interieurstyling, interieurontwerp, productdesign & meubelontwerp, tuin ontwerp, fotostyling en concept design. We kunnen wel zeggen dat Mignon een echte duizendpoot is en ze heeft echt toffe opdrachten gedaan. Kijk bijvoorbeeld naar dit totaalplan met realisatie nieuwbouwwoning.

Wil je meer werk van Mignon bekijken? Neem dan een kijkje op haar website of haar Instagram.

Berber
Berber is een super toffe interieur designer die ook nog een verdomde mooie verhalen kan schrijven. Ze is dan ook altijd op zoek naar coole binnenkijkers waar ze over kan schrijven. Zo nam Berber een kijkje in het duurste huis ooit en schreef hier een geweldige binnenkijker over. Neem een kijkje op de Instagram en Website van Berber om alle decoratie avonturen te ontdekken.

Wil je alle specialisten van Cafedeco bekijken? Klik dan hier.

Lees ook andere blogs van Cafedeco.