Geweldige Insta feeds

19 november 2019
Omani McDaniels

Dag allemaal,

Als jullie deze blog aan het lezen zijn, zijn jullie interieur-fanaten net als ik. Dan heb je vast jezelf er wel eens op betrapt dat je urenlang aan het scrollen bent op Instagram, zwijmelend bij alle prachtige interieurs. Van meubelkeuze tot print, aan alles is gedacht om het perfecte plaatje te schieten. De gehele feed is uitgedacht, want het moet wel een samenhangend geheel zijn en dan moet er onder andere naar kleur, compositie en herkenbaarheid worden gekeken. Ik heb een aantal (inter)nationale Instagrammers voor jullie uitgezocht die het volgen helemaal waard zijn. Let wel op dat de kans bestaat dat je weer de kriebels krijgt om je huis opnieuw in te richten.

The Spruce 

The Spruce

Deze Instagram pagina heeft alles wat mijn Bohemian hartje begeert. Plantjes, lampjes, dekentjes, vachttjes en overall knusheid. Toch kunnen we The Spruce niet alleen in het Bohemian vakje stoppen, want ze hebben duidelijk andere stijlen die ze implementeren zoals landelijke en klassiek. Interieur om van te houden.

The jungalow

The Jungalow
Be still my beating heart. Ik wil oprecht wonen in deze Instagram feed, want deze eclectische stijl geeft me leven. Het heeft sterke Zuid-Amerikaanse met hier en daar wat Afrikaanse invloeden en een Bohemian afwerking. Het gebruik van kleur in deze feed is gedurfd, zonder too much te zijn.

e.interiors

E. Interiors
Deze moeder dochter duo heeft een prachtige feed samengesteld met adembenemende  interieurs die het landelijke benadrukken. Maar ook het Scandinavische komt op beeldige wijze terug in de bepaalde ruimtes. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk licht en houttinten gepaard met zwarte en witte accenten.

Maar wat ze over de oceaan kunnen, kunnen wij hier net zo goed. Daarom hebben we een aantal nationale interieurspecialisten wiens Instagram ook zeker het volgen waard zijn.

Op het kastje

by.conny
Het minimalistische aspect van Scandinavisch design is zo heerlijk. Zo smaakvol met minimale accessoires en dan toch een ruimte zo prachtig weten te benutten. Conny houdt van lichte tinten, maar is zeker niet bang voor wat zwarte contrasten en vrouwelijk schoon in haar interieur. Bravo Conny.

groene luchtplanten

Rietveldje
Wie mij kent weet dat ik grote voorstander ben van okergeel. En mocht dat nou net de kleur zijn die Ria het liefst als accentkleur gebruikt. In haar feed is een duidelijke Bohemian stijl te herkennen met wat vintage elementen. Grote planten, veel kleur, ze is niet bang voor print of contrast, Rietveldje verdient een wederkerend bezoekje.

Mocht je toch nog de kriebels krijgen om zelf aan de slag te gaan en loop je ergens tegenaan? Geen zorgen! Je kunt altijd contact opnemen met onze stylisten. Zij kunnen al je brandende interieur-vragen met gemak beantwoorden.