It’s all in the details

8 augustus 2019
Judith aan de Stegge

Dag allemaal,

Iedereen weet dat een outfit pas echt af is als je de juiste accessoires draagt. We hebben het niet over ‘less is more’ of ‘more is more’, we hebben het over de juiste accessoires. De perfecte ketting of zonnebril die ervoor zorgt dat jouw leuke outfit Instagram-waardig wordt.

Het is met interieur niet anders. Minimalistisch is prachtig, maar zelfs daar is met zorg over nagedacht. Accessoires zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te vertalen en je interieur karakter te geven.

Niet iedereen houdt van tierelantijntjes, dus voor wie van grotere versieringen wil gaan kan bijvoorbeeld aan mooie wanddecoraties denken. Of anders het praktische met het mooie combineren door bijvoorbeeld een mooie kruk aan de muur te hangen. Je kunt deze gebruiken om planten aan te hangen, maar ook als opstapje als je ergens niet bij kunt.

Accessoires zijn een geweldige manier om kleuren door te voeren in je ruimte. Als je net zoveel van goud houdt als ik dan kun je overal metallics in huis hebben staan. Maar met gekleurde kandelaars en vazen kom je ook een heel eind.

Ik heb thuis bijvoorbeeld een poef staan dat van oma was. Dat ding is oud en gaat al duidelijk een dagje te lang mee. Maar sinds ik er een schapenvachtje overheen heb gegooid, past het helemaal in mijn quasi Bohemian interieur. Je kunt ook ervoor kiezen om mooie bordjes aan de muur te hangen of beeldjes neer te zetten. De makkelijkste manier om kleur en flair aan je woning toe te voegen is door sierkussens te gebruiken. Ze hoeven niet eens te matchen. Liever niet zelfs.

Hoe je je interieur wilt aankleden is helemaal aan jou. Het is tenslotte een weerspiegeling van je smaak en karakter. Zorg er alleen voor dat elke accessoire die je neerzet voor een glimlach op je gezicht zorgt.