Kekke kinderkamers

1 november 2019
Omani McDaniels

Dag allemaal,

Voor wie mij kent weet dat ik een groot kindervriend ben. Ik heb nichtjes, neefjes, leenkinderen, petekinderen en random kinderen naar wie ik gekke bekken trek op straat. En ik vind het toch een partijtje gezellig! Ik word zo vrolijk als we met merken of specialisten gaan samenwerken die kinderspullen promoten. Dus vandaag ga ik het hebben over de kinderkamer en de leuke producten die je eigenlijk niet wilt missen in het kamertje van je kleintje.

nanuk-de-ijbeer

Oké, officieel is Nijntje bedoeld voor die minimensjes. Maar als ik zo’n enorm blije lamp van Mr Maria zie, gaat mijn kinderhart toch echt wel sneller kloppen. Persoonlijk ben ik ongegeneerd fan van Anana de olifant en Nanuk de ijsbeer, maar Nijntje blijft favoriet. En dan al helemaal in het allergrootste formaat. Voor de kleintjes is deze lamp ook fantastisch, het is alsof je verlichting en levensgrote speelgoed in één hebt.

Feest met Flexa

Alles in kinderland lijkt afgeronde hoeken te hebben. Waarschijnlijk zodat er geen hoofdjes onnodig gestoten worden. Maar dat zorgt er ook voor een verzachtend effect. Denk bijvoorbeeld aan de Vitra Panton Junior Kinderstoel. Deze heeft een organische vorm en kekke kleurtjes, daardoor niet alleen speelsheid bewaard blijft maar ook comfort benadrukt wordt.

Flexa Play Prinses collectie

Toen ik klein was waren mijn broer en ik altijd forten aan het bouwen in ons stapelbed. Dan pakten we de hoeken van een deken en knoopten we deze vast aan het lattenbodem van het bovenste bed (waar ik sliep). Zo hadden we een soort hangmat/cocon. Als ik als kind de speelgordijnen van Flexa had gehad dan was ik een nog blijer kind geweest. Deze maken van je kinderkamer echt een speelkamer en van je bed een speelpaleis.

Kinderen worden, net als ik, wild van vrolijke kleurtjes. Als ik eerlijk ben word ik ook heel gelukkig van spelen, snoep, schminken, verkleden, op de bank springen, geintjes uithalen, stomme grappen maken, met mijn eten spelen en naar bed gaan uitstellen. Dus ook voor alle andere volwassen kinderen onder ons: neem eens een kijkje bij onze Kinderkamer afdeling, want er zit genoeg moois bij voor groot, klein en tussenin.