Toiletrolpret tijdens het thuisblijven

17 maart 2020
Sanne Leeh

Dag allemaal,

Na #boostmijnfoto introduceren we #boostmijnrol ;-). Instagrammers delen massaal hun fantastische interieurfoto’s via #boostmijnfoto. En daar zijn we heel blij mee!

Maar het Corona virus heeft ons natuurlijk ook aan het denken gezet. Want hoe kunnen we iedereen die samen of alleen thuiszit een beetje blijer maken?

En toen dachten we aan de WC ROLLEN! Want wat zullen er veel huizen vol staan met pakken toiletpapier.

Het lijkt erop dat iedereen genoeg toiletpapier heeft voor de komende tijd. Maar aan het einde van iedere rol zit dat kleine lege rolletje. En weggooien, dat vinden we zonde! Er is namelijk genoeg leuks voor in en om het huis te maken met lege toiletrollen. Dat zorgt niet alleen voor leuke woonaccessoires, maar ook nog eens een leuke activiteit met de kinderen, of tussen het thuiswerken door.

En hoe leuk dat je dan ook nog kans maakt op een chocoladebruine (het is echt geen poepkleur!) O-Tidy van Vitra.

Wij zijn al met onze kids aan de slag gegaan en hebben een paar ideetjes onder elkaar gezet:

De huisgenootjes
Maak een huisgenoot, een huisdiertje of een stripfiguur. Of maak versies van je collega’s. Of ga los en maak een heel kantoor. Ik weet dat Anne al druk bezig is met een versie van mij en Floris te maken.

Het kasteel
Koning of koningin over je eigen domein. Dat thuiszitten kan beklemmend werken. Bouw een kasteel van toiletrollen zo groot of klein als je zelf wilt.

Pennenbak van toiletrollen
Een geordend bureau is een geordend hoofd! Creëer wat orde door een pennenbak te maken van de overgebleven toiletrollen. Versier deze met inpakpapier of bloemetjes van buiten.

Heb jij andere ideeën voor knutselwerkjes? Deel het via Instagram en Facebook. Gebruik dan de #boostmijnrol en ding gelijk mee naar leuke prijzen!

PS en voor mensen die de rollen eigenlijk een beetje vies vinden… Gebruik keukenrol of maak de rollen eerst even schoon 😉

Tot de volgende!