Tuinmeubelen waar je het hele jaar van kan genieten

21 februari 2019
Cafedeco

Tuinmeubelen waar je het hele jaar van kan genieten

Het is halverwege februari en ik heb afgelopen week heerlijk van het zonnetje genoten. Op zaterdagmiddag dook ik de tuin in, klaar om de hele middag te genieten van het weer. Ik keek naar onze tuinmeubelen, de tafel is van hout en er wordt, zonder overdrijven, al paar jaar gezegd dat deze toe is aan vernieuwing. De tuinstoelen zijn ook niet meer wat het ooit geweest is. Ze zien er een beetje gehavend uit na de winter. Het is overduidelijk tijd voor nieuwe tuinmeubelen zodat er optimaal van elke zonnestraal genoten kan worden.

Hoe vind je de perfecte tuinmeubel? Ben jij al bekend met het merk Kartell, een opvallende kleurrijk en tijdloos design? De meubelen zijn herkenbaar door plastic, kleurrijk en innovatief design en hierdoor perfect voor in de tuin. Wil jij jouw tuin ook een upgrade geven, neem dan een kijkje bij ons inspiratie lookbook over Kartell.

Kartell tuinmeubels

Je kan de kleurrijke tuinmeubelen van Kartell het gehele jaar buiten laten staan en hierdoor kan je er jaar in en jaar uit in jouw tuin van genieten.