Stijlvolle tuinstoelen voor alle seizoenen

9 april 2020
Sanne Leeh

Dag allemaal,

De lente heeft niet alleen voor de deur gestaan, maar de deur ingetrapt! Wat een heerlijk begin van de lente. De zon heeft onze aan huis gekluisterde dagen absoluut wat opgefleurd. Met het lange paasweekend en het mooie weer wat eraan komt, zijn tuinstoelen een must. Daarom heb ik een lijstje met drie leuke tuinstoelen voor jullie!

1. HAY 13eighty Stoel

Het ontwerp van de Eighty Chair is een simpele, maar zeker een elegante. Less is more is het perfecte motto voor deze stoel! Deze zwarte tuinstoel staat leuk in elke tuin, of zelfs op het balkon.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ikea Skarpo Fauteuil

Deze fijne witte Ikea tuinstoel heeft een comfortabel zitvlak. De stoel is vrij simpel, maar in de zomer fleurt de stoel helemaal op met een leuk kussen. Bekijk hier alle kussens. 

Comfortabel in het zonnetje

3. Emu Ivy Tuinstoel

Deze tuinstoel is op en top designer. De tuinstoel is heerlijk om in te loungen en te genieten van de zon.  Het ontwerp is geïnspireerd op een sofa voor binnen! De stoel komt gelijk met een bijpassend kussen.

Een Buitenlounge

Natuurlijk zijn er nog veel meer tuinstoelen te koop. Doe hier al jouw tuininspiratie op. Heb jij jouw perfecte tuinstoel al gevonden? Laat het ons weten via Instagram en Facebook. 

Tot de volgende!