Vandalisme bij vt wonen&design beurs

3 oktober 2019
Omani McDaniels

Dag allemaal,

Vandaag hebben we wat leuks gedaan. We zijn als een groepje stoute vandalisten de stoep gaan bekliederen voor de Rai. Waarom? Omdat vandalisme leuk is. Nee, we hebben momenteel een actie lopen en ik kon het niet laten om jullie erover te vertellen.
De vt wonen&design beurs was deze week. En voor de interieur-fanaten onder ons hebben we een leuke actie bedacht.

We hebben rondom de Rai #boostmijnfoto in leuke neon kleurtjes op de grond gespoten. Voor wie het is tegengekomen en er een fotootje van heeft geschoten voor Insta maakt kans op €50 euro. Lekker toch?

Ik klink nu wel heel stoer dat ik op klaarlichte dag lekker met spuitbussen stond te zwaaien voor de Rai, maar ik zal eerlijk zijn, het waren krijt spuitbussen. We moeten tenslotte ons mooie stadje Amsterdam niet bevuilen. We zijn er tevens achter gekomen dat deze krijt spuitbussen vreselijk irritant zijn,want tenzij je ze in een totaal onnatuurlijke positie houdt, komt er niets uit. Ook was het keihard aan het regenen en zoals je vast doorhebt troeft regen altijd krijt. Maar gelukkig bestaan er afdakjes en hebben we met onze prachtige neon #boostmijnfoto actie voor heel veel nieuwsgierigheid kunnen zorgen.

Wil je meer weten? Check dan even de actievoorwaarden. En ben je zelf interieur liefhebber, die Instagram volgooit met prachtige interieurfoto’s, gebruik dan onze #boostmijnfoto onder je foto en begin daadwerkelijk te verdienen aan je foto’s.