Viva Hollandia!

27 april 2020
Sanne Leeh

Het is weer zover: Koningsdag! Dit jaar een iets andere editie dan we gewend zijn met Woningsdag, maar dat mag de pret niet drukken. Laat het nou net zo zijn dat bij Woningsdag, Cafedeco wel een handje kan helpen. Als er iets is waar wij van houden dan is het wel onze woning en het interieur! Daarom vandaag een top 5 lijstje met de leukste oranje woonaccessoires. Niet alleen voor vandaag, maar voor elke dag van het jaar. Want zeg nou zelf, je lekker voelen in je huis maakt elke dag tot een Woningsdag.

1. HKliving Velvet Sierkussen 

Dit lekkere kussen van velvet stof is de perfecte woonaccessoire. Met het sierkussen haal je wat kleur in huis en laat oranje ook nog eens een heel gezellige kleur zijn.

2. Magis Puppy Kinderstoel 

Deze kekke kinderstoel is gemaakt in vorm van een hondje. Laat je kind hier uren mee spelen, waarna de stoel na bedtijd als leuke accessoire in de hoek kan blijven staan.

3. Vitra Toolbox Oranje

De Toolbox van Vitra is een accessoire die bij veel mensen al niet meer weg te denken is. Gebruik hem om je bureau te ordenen, om de knutselspullen bij elkaar te verzamelen, of lekker ouderwets voor je gereedschap!

4. Dyreskinn Schapenvacht

Hoewel onze dagen inmiddels zonovergoten zijn met lekkere temperaturen, is er niets lekkerder dan ‘s avonds tegen dit schapenvachtje aan kruipen.

5. MrMaria Leeuw Nachtlamp

Hoe je het ook wend of keert, vandaag gaat het over Nederland en de koning! De gouden leeuw is helaas niet te koop, maar dit is zeker weten het beste alternatief. De lamp van Mr Maria is schattig en decoratief, een geweldig item voor elke kinderkamer.

Ik wens iedereen een hele fijne Koningsdag én Woningsdag. Heb jij een ander oranje item wat vandaag in de spotlight staat? Laat het ons weten via Instagram en Facebook. 

Tot de volgende!