Vraag het Berber – Kleed in mijn zithoek

25 januari 2017
Berber Govaars

Ken je dat gevoel dat je blij bent met je huis, maar toch altijd blijft twijfelen over die paar vragen… had ik niet een muur een kleur moeten geven en welke muur dan? Ik wil mijn interieur toch een beetje updaten, maar hoe dit te doen zonder van scratch te starten. You name it! Heb jij een interieurvraag? Stel m op ons forum en wie weet selecteert Berber jouw vraag of stuur een mail naar info@cafedeco.nl.


Judith van der Molen vraagt: Moet ik per se een kleed in mijn zithoek?

Ja. Eigenlijk kunnen alleen zithoeken in hele kleine kamers met goed fatsoen weg komen zonder vloerkleed. Dan zijn namelijk de muren het kader van je zithoek. Want dat is wat een vloerkleed zo goed doet; Het bakent je zithoek af tot een ‘designated area’ voor relaxen. Het maakt een soort kamertje in een kamer. Dat zit gewoon lekkerder en je meubels zweven niet zo in de kamer. Daardoor hou je de kamer rustig en overzichtelijk. Het hoeft trouwens niet eens per se een kleed te zijn. Een andere harde vloer in de afmeting van een kleed, kan ook. Maar wat warms onder de voeten kan eigenlijk nooit kwaad…

VHB vloerkleed