Cafedeco Christmas Countdown

9 december 2016
Leon de Haas

Het is zover – de feestdagen staan weer voor de deur. En naast een feestelijke dinertafel en een huis dat is ingericht in de stijl van de decembermaanden, horen er ook cadeaus bij deze dagen… En daar gaat Cafedeco voor zorgen!

Vanaf 20 december starten wij de Cafedeco Christmas Countdown – iedere dag geven wij een fantastische prijs weg van een van de aan ons platform deelnemende merken! Zie meteen welke super toffe items wij in de Countdown hebben zitten van Vitra, FEST Amsterdam, Muuto, Flexa en Functionals.

En wat moet je er voor doen om kans te maken op een van deze mooie prijzen?
Volg Cafedeco op Instagram en/of Facebook + like de Cafedeco Christmas Countdown berichten.
Ga direct naar ons lookbook – laat weten welke prijs jij wilt hebben en hoe je de prijs thuis gaat stylen. Dit kan in de opmerkingen-box onder onze Christmas Countdown interieurinspiratie.

En, o ja, we vinden het altijd leuk als je via Instagram met #cafedeconl alvast laat zien waar je jouw prijs gaat neerzetten! Wij gaan aftellen tot 20 december – doe je mee?


Prijzen

Van 20 december tot en met 24 december geven we iedere dag een van de volgende prijzen weg:
Flexa – opbergbankje Play (kleur mint) t.w.v. €149
Functionals – kandelaar Paxton (kleur zwart) t.w.v. €219
FEST Amsterdam – kussen Flynn (met vulling) t.w.v. €45
Muuto – Balance 3 Vase set (kleur zwart/grijs) t.w.v. €119
Vitra – L’Oiseau (massief esdoornhout) t.w.v. €106

Cafedeco Christmas Countdown


De spelregels van de Cafedeco Christmas Countdown:
– Like ons op Facebook en/of volg ons op Instagram
– Ga naar onze countdown-inspiratie in het Lookbook (klik op de link) en vertel ons welke prijs je wilt winnen en waarom (je kunt dit ook via Instagram laten weten)

Wij kiezen een winnaar op basis van het leukste antwoord en checken natuurlijk of hij/zij ons is gaan volgen en onze berichten heeft geliked op social media. We zullen de winnaar via PM in ofwel Facebook ofwel Instagram benaderen en vermelden in onze berichten. Wij gaan ervan uit dat de winnaar ons laat zien hoe het product er bij staat in zijn nieuwe omgeving. De actie loopt tot en met 24 december en iedere meerderjarige kan meedoen.