Cafedeco in de spotlight!

1 maart 2020
Sanne Leeh

Het is wat stil geweest op de Cafedeco Nieuws pagina, maar achter de schermen heeft Cafedeco enorme sprongen genomen. Zo stond Cafedeco met een grote stand van wel 80m2 op de Huishoudbeurs. Ook stond Cafedeco eind januari in de Metro! En daar houdt het niet op. In maart stonden we in maar liefst 2 magazines: Kek MAMA en de Linda! 

Huishoudbeurs

Het was een groot avontuur. Met het Cafedeco team, vrienden, familie, investeerders, partners en iedereen die wilde helpen hebben we er één groot feest van gemaakt. Een stoelendans zorgde voor elke paar uur een groot spektakel op de stand. Ook konden mensen heerlijk zitten op de banken van 4x6SOFA, kaarsen kopen van Me&Mats, genieten van de mooie vloerkleden van Vloerkledenwinkel, de mooiste retro en vintage producten van Bij Allerlei, en tot rust komen in de groene oase van planten die kwamen van FloraStore.

Cafedeco HHB

Metro nieuws

Maandag 27 januari stond Cafedeco in de Metro. Binnen “Interieur & Stijl” hadden we ons plekje, waarin er werd geschreven over het concept van Cafedeco. De Furniture Heroes werden benoemd en daar zijn wij trots op! Iedereen heeft wel eens een held nodig, helemaal bij een probleem als een interieur-item niet kunnen vinden. Laat de Furniture Heroes dan hun werk doen. Stuur jouw vraag in door middel van een foto uploaden en de Heroes gaan aan de slag.

Linda. en Kek Mama

Toegegeven: we hebben een dansje op kantoor gedaan toen we erachter kwamen dat we in de Linda en Kek Mama zouden staan. Je kan ons vinden in de maart editie van allebei de magazines.

Cafedeco in de Linda Cafedeco in Kek Mama

NOOT VOOR DE REDACTIE
We zijn een jonge startup en werken met veel plezier en energie aan onze site. Wil je meer weten over ons team, onze toekomstplannen of over Cafedeco? We vinden het leuk als je mailt naar info@cafedeco.nl.