Cafedeco runner-up in TheNextWomen Pitch Competition 2018

5 oktober 2018
Cafedeco

4 Oktober 2018 was het zover! Cafedeco stond in de halve finale van TheNextWomen Pitch Competition 2018. Na een voorselectie van meer dan 100 aanmeldingen en een zinderende kwartfinale mochten we naar de halve finale op 4 oktober 2018 bij Epicenter in Amsterdam. De vakjury bestond uit een nauwkeurige selectie topvrouwen zoals Valentine van der Lande (TheNextWomen Crowd Fund), Sterre Witteveen (InHolland Ventures) en Karin Loohuis (EY) die we wisten te verrassen met onze Pitch.

Voor de gelegenheid had het team van Cafedeco een Pitch Video gemaakt. De video duurde bijna 3 minuten en bestond uit de lancering van onze Find Your Furniture feature met onze eigen Furniture Heroes in combinatie met enkele verplichte thema’s over de opbouw van Cafedeco, het speelveld en de ambities. De jury was dermate enthousiast dat ze vonden dat Cafedeco een plek in de finale verdiende waar we de strijd aan gingen met diverse start-ups uit Amsterdam, Londen, Parijs en Tunesië. Na een panel discussie waar onder andere Constantijn van Oranje (StartupDelta) en Frank Landsberger (INKEF Capital) met elkaar in gesprek gingen, vond de finale plaats.

De jury van de finale bestond uit ervaren top ondernemers zoals Johan van Mil (PEAK Capital), Noëlle Haitsma (TheNextWomen Crowd Fund) en natuurlijk TheNextWomen oprichter en juryvoorzitter Simone Brummelhuis.

TheNextWomen Pitch Competition 2018

Bij het overhandigen van de prijs vertelde Simone: ‘de unieke & originele pitch, business models in combinatie met technologische mogelijkheden om de interieur markt verder open te breken maken dat Cafedeco een podium plek verdient’. Deze prijs is een enorme erkenning voor ons team om shoppable wooninspiratie op de kaart te zetten. En daar zijn we trots op!, aldus onze oprichter Anne de Jongh.