Design Destrict 2017

15 juni 2017
Cafedeco

Design District is het vak evenement voor interieur & design. Dit jaar werd het event, na 5 jaar bij Taets op het Hembrugterrein in Zaandam, weer georganiseerd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 7-9 juni 2017 stonden bekende en minder bekende merken uit binnen en buitenland te trappelen om te laten zien waarmee huizen, kantoorruimtes, horeca en publieke ruimtes ingericht kunnen worden.

 

Het leuke van Design District is eigenlijk ook het weerzien van collega’s uit de branche. Iedereen die ook maar iets doet op het gebied van interieur & design zie je voorbij komen; Van studenten en beginnende ontwerpers tot gevestigde namen als Flos en Muuto. En staat een gevestigd merk niet op de beurs dan lopen de vertegenwoordigers wel rond waarmee je even informeel kan bijpraten.

 

Een mooie verrassing was Helderr. Een oer Hollands merk dat als één van de weinige gespecialiseerd is in het verlijmen van glas. Ook wij moesten eens goed nadenken wat dat dan betekent. Maar met ontwerpen als de Hexagon bijzettafels wordt gelijk duidelijk hoe mooi glas kan zijn.

 

En wat te denken van een Mini met een tent op het dak. Het mooie van out of the box denken en ontwikkelen is dat de meest uiteenlopende mogelijkheden ook echt mogelijk worden.

 

Ben je nieuwsgierig wat er nog meer te zien was? Bekijk dan de foto’s via: http://www.designdistrict.nl/fotos/2017-2

 

Design District 2018 staat gepland voor 6-8 juni en hebben wij vast in de agenda gezet er is ook een mogelijkheid voor consumenten om naar de beurs te gaan. Dus wie weet, tot ziens!

Design Destrict