Passie voor interieur

30 januari 2017
Cafedeco

Het stylen van een interieur heb je in je of niet. Tuurlijk kun je de kneepjes van het vak leren maar de echte liefhebbers stylen met hun gevoel en kunnen vaak in een lege ruimte al voor zich zien hoe het gaat worden. Wat een geweldige eigenschap wanneer je dat heel goed kan. Zo lieten de winnaars van de Cafedeco Christmas Countdown zien hoe zij hun gewonnen prijs een plekje hebben gegeven in hun eigen interieur. We blikken nog even terug op deze super geslaagde campagne!

Kerst lijkt alweer heel lang geleden. Tijdens de dagen voor kerst organiseerde Cafedeco met 5 merken van het eerste uur: Vitra, Muuto, Flexa, Functionals en FEST Amsterdam een succesvolle social winactie: De Cafedeco Christmas Countdown, waarbij gedurende de dagen voor kerst mooie interieur prijzen te winnen waren. Alle 5 de winnaars zijn echte interieur liefhebbers met een eigen Instagram account. En hoe gaaf is het dat zij alle vijf bereid zijn geweest om de gewonnen prijzen mee te nemen in een eigen interieurstyling.

Zo heeft @Leentjes.home de Flexa Play opbergbankje 3-in-1 gewonnen en in de kinderkamer een mooie plek gegeven.

leentjes home
Heeft @Icehotel de Vitra L’Oiseau op het dressoir gezet.

icehotel
Mochten we de zus van @Sasje_ (___inkie___) blij maken met de stoere Paxton kandelaar van Functionals en heeft @alettac de Muuto Balance 3 Vase set gestyled tussen de cactussen op een sidetable.

___inkie___
alettac
De laatste interieurfoto is van @mijnhuisje die laat zien hoe je het kussen van FEST Amsterdam laat opvallen in de ruimte.

FEST Amsterdam kussen

We willen alle merken en winnaars bedanken voor hun deelname en kijken uit maar de volgende campagne. Want dit resultaat is weer een bevestiging dat het kunnen stylen van interieurs iets is wat in je zit en dat we met Cafedeco gezamenlijk bouwen aan de eerste interieur community van Nederland! Doe jij ook mee? Meld je GRATIS aan