VT Wonen & design beurs 2018

9 oktober 2018
Cafedeco

De VT Wonen & Design Beurs – voorheen de Woonbeurs – is misschien wel de grootste consumentenbeurs op woongebied in Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met verschillende woonmerken van Sanoma, waaronder natuurlijk vtwonen, Eigen Huis & Interieur, More than Classic en Ariadne at Home.

De grootste verrassing was ook dit jaar Karwei. Naar eigen zeggen zijn ze de ‘decoratieve’ bouwmarkt en eerlijk is eerlijk met thema’s als ‘It starts with Pink’ en ‘Natural beauty’ verrassen ze vriend & vijand met een bijzondere inrichting in stijlvolle kleurrijke kamers. Klein detail is wel dat sommige artikelen niet in betreffende kleuren verkrijgbaar zijn maar dat mag de pret niet drukken want met een kwast kom je natuurlijk een heel end.

Karwei stand

Een andere verrassende stand vonden wij een vloerleverancier die ervoor gekozen had om, behalve de vloer, de ruimtes in één kleur te spuiten. Inclusief de bijbehorende iconische producten. Voor ons team werd het bijna een spelletje om producten van, voor ons, bekende merken en partners te herkennen. Herken jij ook merken en producten?

vtwonen en designbeurs 2018 -2 vtwonen en designbeurs 2018

Cafedeco staat voor shoppable wooninspiratie. Wij zorgen ervoor dat jouw interieurvragen beantwoord worden door onze interieurhelden zodat je altijd weet waar je net dat ene product kan zien of kopen. En wat voor ons misschien nog wel het meest opvallend was tijdens onze inspiratieronde over de beurs was de hal waar mensen de producten direct konden kopen en meenemen. Dit was de drukste plek van de hele beurs.

Wij denken dat over een paar jaar de hele parkeerplaats een soort Cash&Carry locatie gaat worden waar je net als bij de ‘pick-up points’ van supermarkten dat wat je aan woonproducten gezien hebt direct mee kan nemen. Want wat is er nu leuker dan vanuit de beurs direct aan de slag gaan met je huis?