Prachtige lijnen

De indrukwekkende werken van de creatieve Michael Anastassiades komen tot leven door zijn structuur en vorm. De String light lamp zoekt verbinding en vormt zo dialoog tussen de anderen objecten in de ruimte. De vorm is naar eigen hand te zetten en zorgt op deze manier voor een extra personal touch. Geniet van de prachtige lijnen als je lekker lui op de Vitra Eames RAR schommelstoel zit!

Licht sculptuur

Tobia Scarpa ontwierp de Flos Ariette lamp. Hier komt kunst en architectuur samen tot een sculptuur dat door het materiaal en zacht licht verder gaat dan de functie lamp. Deze kan worden gevestigd aan de muur of het plafond en komt in verschillende groottes. Naast de Ariette lamp zie je de Smithfield hanglamp en de Spun tafellamp, beiden ook van Flos.

Horeca licht

Wat een prachtig design van Patricia Urquiola is de Tatou hanglamp. De Tatou Suspension 2 hanglamp beschikt over alle stijlvolle eigenschappen, maar laat met haar vorm ook zien dat praktisch heel goed samen kan gaan met kwetsbaarheid. Het materiaal is van polycarbonaat en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. tegen de wand de Foglio wandlamp van Flos.

Hartstochtelijk licht

De Chasen lamp van Flos met haar sensuele vorm creëert al gauw een plek van gastvrijheid en sympathie. De lamp is verkrijgbaar in wit en zwart en is gemaakt van aluminium, glas en roestvrijstaal. Daarnaast zie je ook de prachtige Taccia tafellamp en de staande lamp Iluminator van Flos.

Lou Lou Ghost kinderstoel met Stone bijzettafel

Wat een leuke set voor de kinderkamer. De Kartell Stone bijzettafel in combinatie met de Lou Lou Ghost kinderstoel passen in elke kinderkamer. Beide meubels van Kartell zijn ook verkrijgbaar in leuke frisse kleuren.

Zaalstoelen

De Masters stoel is een perfecte stoel om een zaal mee in te richten. De stoelen zijn stapelbaar en zien er gewoon heel leuk uit. Aan het plafond is gekozen voor de Flos UT spot.

Kartell lampen

Schitterende design lampen van Kartell bij elkaar in goud en koper tinten. We zien op de foto de Bourgie tafellamp, de Bloom hanglamp in verschillende maten, de Ge en Rifly hanglampen. Prachtig plaatje!

Masters voor buiten

Een supersterke transparante tafel die opvalt. De Invisible Table van Kartell is een licht en je kunt hem ook buiten gebruiken. Het functioneel ontwerp is van Tokujin Yoshioka, dat gemaakt is uit één stuk kunststof. Gebruik hem als eettafel. De Kartell Masters stoel is een stapelbare stoel die ook geschikt is voor buiten.

Kartell Taj Mini lampen

Een kleine, handige en veelzijdige lamp. De Kartell Taj Mini tafellamp is ontworpen door Ferruccio Laviani. In zijn ontwerp gebruikt de designer LED-technologie. De prachtige lamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook handig als bureaulamp!

Stijlvolle Mademoiselle

Wat een mooie combinatie is dit. De stijlvolle Mademoiselle stoel van Kartell gecombineerd met de TopTop tafel en Kabuki vloerlamp. De gren- en bruintinten komen ook schitterend uit!