Herfstig

De diepe herfstige kleuren van de Fiber Stool Tube Base stoelen van Iskos Berlin gaan mooi samen met de Base Table tafel van Mika Tolvanen en de Balance Vases vazen van Hallgeir Homstvedt. Om de ruimte wat frisse energie te geven is daar een mooie collectie van de Fluid lampen van Claesson Koivisto Rune. De verschillende maten bij elkaar geven een toevallig effect en creëren speelsheid in de ruimte.

Natuurlijk natuurlijk!

Aan de Base tafel van Mika Tolvanen staan de Fiber Side Chair stoelen van Iskos-Berlin. Dit smaakvolle en simplistische ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals deze groene en zwarte. Naast de tafel staat een uitvoering van de Stacked Shelving System with Aucoustic Panels kast ontworpen door Julien de Smedt. Deze kast kan je op elke mogelijke manier samenstellen precies hoe je dat zelf zou willen. Aan het plafond hangen de Fluid lampen van Claesson Koivisto Rune, deze organische vormen geven erg zacht licht en wekken door die eigenschappen een heel natuurlijk gevoel op.

Ronde vlakken

De Connect Couch bank van Andersen & Voll is in deze zacht bruine kleur een mooie basis voor uw ruimte. De Mooie ronde vlakken van het Airy Coffee Table Nano Half Plum tafeltje van Cecilite Manz (links), het Halves Side Table tafeltje van MSDS Studio (rechts) en de Leaf Floor lamp van Broberg & Ridderstrale zijn goed met elkaar te combineren om de ruimte wat speling te geven.

Sophisticated choice

De Leaf Table lamp ontworpen door Broberg en Ridderstrale is herkenbaar door de driehoekige ronde vorm en de matte kleuren. De zorgvuldige keuze voor de vorm laat het voelen als een bewuste keuze in het interieur en verdient daarmee een op zichzelf staande plaats.

Onmisbaar

De Around Table tafel ontworpen door Thomas Bentzen is charmant door haar vorm en kleur. Een bijzettafel is een onmisbaar meubel in het interieur, deze biedt veelzijdigheid door de hoeveelheid keuzes wat betreft kleur en grootte.

Rustige werkplek

De 70/70 Table staat hier in het zachtgrijs, een fijne kleur om je werk op te doen. Op de tafel bevindt zich de Leaf Table lamp in het wit, deze wordt gekenmerkt door de vloeiende vorm met ronde hoeken. De Restore’s in de kleuren zwart en aqua zijn smaakvolle opties om bureaubenodigdheden in op te bergen, daarachter is ook de Compile Bookened green/beige te zien, om je boekjes of papieren in te zetten. Aan de tafel staat de Fiber Textile Chair, een heel comfortabele stoel met een diepe kleur die het geheel body geeft.

Same wood, different chair

Elke ontwerper maakt met hetzelfde ontwerp een ander object, een mooi voorbeeld daarvan is op deze foto te zien. We zien de Nerd Chair stoel van David Geckeler, de stoel waarvan de twee vlakken als het ware in elkaar zijn geschoven. We zien de Visu Chair stoel van Mika Tolvanen, de stoel die heel rond afloopt. Ook zien we de Cover Lounge Chair stoel van Thomas Bentzen, de naam zegt het al, dit is de lounge stoel die je links op de foto ziet. De stoelen worden gecombineerd met de Base Table van Mika Tolvanen en de Ambit lampen van TAF Studio. Achterin zie je een uitvoering van het Stacked Storage System van Julien de Smedt, een opbergsysteem dat je zelf kunt ontwerpen.

Passie voor grijstinten

De Connect Couch bank en de Oslo Lounge Chair stoel van Andersen & Voll passen met hun voluptueuze karakter erg goed bij mekaar. De ronde vormen zijn charmant en zorgen voor een comfortabele zit plek. Daarnaast staan de Leaf Floor Lamp van Broberg & Ridderstrale en het Airy Coffee Table tafeltje van Cecilie Manz, ook deze passen goed bij mekaar! Het industriële karakter van de twee geeft het geheel een evenwichtig gevoel, met een passie voor grijstinten.

Play grey

De Base Table van Mika Tolvanen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze kleur grijs is mooi te combineren met allerlei andere kleuren. Bijvoorbeeld met de Nerd Chair stoel van eikenhout ontworpen door David Geckeler, een stoel die het geheel net even anders maakt door haar originele ontwerp. Boven de tafel hangt de Under the bell lamp, ontworpen door Iskos Berlin, een klassieke lamp met een fijne structuur.

Regenval

Het strakke ontwerp van de Outline bank ontworpen door Anderssen en Voll is mooi om te combineren met de Around Coffee Table tafel van Cecilie Manz. De diepe kleuren worden ondersteund door de wat lichtere grijs/witte kleur van het Ply Rug kleed ontworpen door Margrethe Odgaard. Links zie je een schitterende regenval van E27 lampen die zijn ontworpen door Mattias Stahlbom, een super leuk voorbeeld van wat je kunt doen met de lampen.