Knallende combinaties

Kartells Sottsass familie bestaat uit drie uitvoeringen; de Pilastro kruk, de Calice en de Colonna. Zoals je ziet zijn het opvallende objecten die de ruimte een knallend spektakel maken. Ook zijn de kleuren en vormen mooi met elkaar te combineren.

Elastisch fantastisch

Kartells Masters stoelen zijn ontworpen door Philippe Starck en Eugeni Quitllet.  Deze elastisch- en sierlijke slangen vorm heeft zich gevormd tot een waanzinnig design, waar we tijdens warme zomer avonden met zijn allen op kunnen zitten.

Het licht-kastje

De sideboard kast van Mathieu Gustafsson is een waanzinnig pronkstuk in de ruimte. Het geweven riet zorgt voor een rustig en zacht effect, en maakt de kast met deze vorm van ambacht een uniek exemplaar. Het materiaal, samen met de strakke lijnen van de kast zorgt, ondanks verschil, voor een symmetrisch effect. De kast neemt je mee naar een plek van onontdekt design. Achterin zien we de Cord lamp, ontworpen door Formed us with love, die het voor elkaar hebben gekregen om met een simpel design een geheel nieuwe gedaante te creëren.

Een lichtveld boven de tafel

Gezelligheid creëren doen we het liefst met licht. Hier is gebruik gemaakt van de sierlijke Ikono Lamp die bij het ophangen door de vorm en kleur zowaar kleine kunstwerkjes lijken. De lampjes hangen boven de prachtige grote Form Table met zwart blad. Aangeschoven zien we de bijpassende Form Chair stoelen in het grijs en zwart.

Multitafel

De Multiplo tafel van Antonio Citterio is een prachtig stuk dat hier wordt gecombineerd in de tuin. Het gebruik van natuursteen in het tafelblad staat voor puurheid en doet ons denken aan een hele sjieke tafel. Toch door de combinatie en speling tussen het tafelblad en het onderstel zorgt de sfeer er voor dat de tafel vrij wel makkelijk te combineren valt en een sjieke tafel toegankelijk is voor iedereen. De moderne stoeltjes van Piero Lissoni zorgen voor extra gemak en zijn door de variatie aan kleur onwijs leuk om te matchen met meubels van verschillend materiaal.

Smile please!

Hoe gaaf is de uitgevonden Componibili smile? Dit antiek stukje opbergruimte heeft Fabio Novembre in een modern jasje gestoken. Het is niet alleen handig om te gebruiken als opberger, maar het staat ook nog eens ontzettend leuk in de kamer. Wij worden er in ieder geval onwijs vrolijk van.

Zitten in mode

De Torso barstool stoel van Lisa Hilland is met het oog op milieu vriendelijke producten niet meer weg te denken in de woonkamer of lounge. De stoel is met haar leren vlecht net een kunststuk. Een perfecte stoel waarbij design samenkomt met milieu. En laten we daar nou steeds meer behoefte aan hebben. Laat milieu nou niet het enige zijn waar Lisa Hilland door wordt beïnvloed. Ook de invloeden uit de mode worden meegenomen in het design en vormt zich tot een kledingstuk voor onze stoelen. De prachtige lichtbol, Luna & Kosmos van Alexander Lervik, is simpel maar prachtig om naar te kijken. De lamp is simpel van vorm, maar schijnt het licht precies zoals je het hebben wilt. Het is een intiem design dat prettig is voor boven de tafel. Het zachte licht zorgt voor het gevoel van een warm en veilig thuis.

Modern royals

Dixon heeft de allure van een royale stoel weten te versimpelen. Op deze manier past de Old Wingback chair in elk interieur terwijl haar charme behouden wordt. Om de eenvoud van de stoel een twist te geven is deze mooi te combineren met een van de Base Copper Family lampen. De klassieke elementen komen elkaar tegemoet en fleuren elkaar op.

Modieus dineren

De Torso barstool stoel van Lisa Hilland is met het oog op milieu vriendelijke producten niet meer weg te denken in de woonkamer of lounge. De stoel is met haar leren vlecht net een kunststuk. Een perfecte stoel waarbij design samenkomt met milieu. En laten we daar nou steeds meer behoefte aan hebben. Laat milieu nou niet het enige zijn waar Lisa Hilland door wordt beïnvloed. Ook de invloeden uit de mode worden meegenomen in het design en vormt zich tot een kledingstuk voor onze stoelen. De prachtige lichtbol, Luna & Kosmos van Alexander Lervik, is simpel maar prachtig om naar te kijken. De lamp is simpel van vorm, maar schijnt het licht precies zoals je het hebben wilt. Het is een intiem design dat prettig is voor boven de tafel. Het zachte licht zorgt voor het gevoel van een warm en veilig thuis. Op tafel staan de lieve BonBon vase en de Trio vases.

Warme voeten

Een klein leesplekje in de woonkamer creëer je het beste met het snoezige lichtbol lampje, Luna & Kosmos van Alexander Lervik.  De lamp is fijn van vorm en schijnt het licht precies zoals je het hebben wilt. Met het oog op milieu vriendelijke producten is de Torso Lounge Chair niet meer weg te denken in de woonkamer of lounge. De stoel is met haar leren vlecht net een kunststuk. Laat milieu nou niet het enige zijn waar Lisa Hilland door wordt beïnvloed; ook de invloeden uit de mode worden meegenomen in het design en vormt zich tot een kledingstuk voor onze stoelen. Onze voeten worden warm gehouden door de de Basket rug, ontworpen door Lena Bergstrom. Comfort en design slaan de handen ineen en vormt zich dit prachtige vloerkleed.