Een jaar na The NextWomen Pitch Competitie

4 oktober 2019
Cafedeco

Vandaag is het 4 okt 2019.

Meestal blikken mensen terug op een jaar aan het einde van het jaar.

Ik doe dat vandaag. Want vandaag is het precies één jaar geleden dat ik hoogzwanger (3 weken voor D-day) in de finale van The NextWomen Pitch Competitie stond waar we na een spannende finale als runner-up zijn geëindigd.

Dit blog kan je zien als ‘the year after’… want het is me een jaar geweest.
Na de finale hebben we onze eerste fundingronde succesvol afgesloten.
En daarna was het tijd om keihard te bouwen aan het tofste interieurplatform van Nederland. Omdat ik veel enthousiaste reacties heb gekregen via allerlei kanalen dacht ik waarom geen blog over onze highlights van het afgelopen jaar. Dus hier komt ie!

Om te beginnen is Cafedeco.nl een volledig redesign ondergaan qua tone of voice en look & feel. We zijn hierbij heel blij dat we met creatieve enthousiastelingen mogen samenwerken zoals Serge van Wijngaarden en Stijn Kooij. En wat te denken van de uitbreiding van ons team met vindingrijke online marketeer Judith aan de Stegge en Woord Tovenaar Omani. Ook is onze eerste stagiaire een feit, de pientere Luciano van Moorselaar. Samen met onze developer Peter van Bijsterveld en mijzelf zijn wij iedere dag bezig om Cafedeco voor onze bezoekers, (jou?) een beetje beter te maken.

Inmiddels kan je, je al laten inspireren door bijna 2.000 interieurfoto’s van grote & kleine merken en van Instagrammers & stylisten. Van Vitra, MrMaria tot Rivièra Maison en van Charlotte te Wierik, Esther Scherpenzeel en Linda Hummel van (Th)athomepage… Steeds meer interieurspecialisten (want zo noemen wij alle creatieve toppers die fantastisch sfeerbeeld creëren) weten Cafedeco te vinden. Daarom hebben we onze eigen #boostmijnfoto via Instagram gelanceerd. Zo kunnen wij nog sneller de mooiste interieurfoto’s voorzien van alle informatie over de prijs, het merk en de fysieke of online winkel waar je de mooie producten kan kopen.

Maar dat is niet alles. De afgelopen maanden zijn we genomineerd als RetailRookie, zijn we in de race voor Beste Ondernemer van het Jaar en staat Cafedeco ook nog in het #fundright bidbook van Techleap dat deze maand uit gaat komen. Misschien dat je ons zelfs bent tegengekomen in de video van The NextWomen Pitch Competitie 2019 of dat je inmiddels onze ‘Shazam voor interieurproducten’ al eens gebruikt hebt? Hoe dan ook kijk ik terug op een inspirerend en succesvol jaar en kijk ik uit naar de uitdagingen en samenwerkingen voor het komende jaar.

Oh ja, en voor iedereen die wil weten hoe het met de kleine gaat? De kleine man staat inmiddels en maakt er samen met zijn grote broer en zus iedere dag een feestje van, net als zijn moeder.

Groetjes,
Anne

Anne de Jongh